Botox en Fillers

 

Of het nu gaat om minder rimpels, vollere lippen, meer huidvolume of betere gezichtscontouren, het is vandaag de dag geaccepteerd wanneer we de tekenen van uiterlijke veroudering willen aanpakken. Met injectables brengen we de ronde, zachte vormen en vloeiende lijnen terug in uw gezicht. Een beetje vulling op een aantal strategische plaatsen haalt vaak het scherpe en de vermoeidheid uit een gezicht. En dat geeft precies de jeugdige uitstraling.

Groot voordeel van inspuitingen is dat het relatief kleine, subtiele ingrepen zijn zonder dat er een mes aan te pas komt. Na de ingreep bent u snel weer toonbaar en ziet u er stralend uit.

Schoonheidssalon La Délice kiest daarbij voor een natuurlijke uitstraling en geen overdreven correcties, waardoor het gezicht haar individuele karakter behoudt.

Schoonheidssalon La Délice heeft nu naast huidverzorgings-behandelingen een 'bovenbouw' van anti-aging behandelingen. Gezamenlijke expertise garandeert een professionele werkwijze en kwalitatief hoogstaande resultaten.

Veiligheid en kwaliteit

Bij schoonheidssalon La Délice staan veiligheid en kwaliteit bovenaan. Injectables oftewel inspuitingen, zoals hierboven gespecificeerd, worden uitgevoerd door een cosmetisch arts. De behandelend arts waar schoonheidssalon La Délice mee samenwerkt is drs. Els Vogelpoel.

Voor informatie en/of behandeling breng ik u graag in contact met haar. Voor prijzen verwijs ik u naar de prijslijst op het tabblad behandelingen.

FULL FACE 1 BEFORE x FULL FACE 1 AFTER

© 2011 La Delice. All Rights Reserved. - Webdesign: Dezignus