Behandelingen Neoderma

DE BIOPEELING

De Biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten. Als geen andere peeling heeft de Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief. U hoeft er niet voor thuis te blijven. De vorming van een nieuwe huid duurt onder normale omstandigheden 28 tot 30 dagen. Na de Biopeeling echter slechts circa 10 dagen. Daarmee wordt de fysiologische wisseling van de opperhuid dus versneld en is de peeling dus een peeling van binnen naar buiten. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

BEHANDELING

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden namelijk Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crêmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal lichte prikkelingen op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar.
 De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid vier dagen na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog 10 dagen door.
=> Prijslijst


© 2011 La Delice. All Rights Reserved. - Webdesign: Dezignus