Behandelingen Botox en Fillers

BOTOX

Botuline toxine (Botox is de merknaam)
wordt gebruikt om rimpelvormende gezichtsspieren "verplichte ontspanning" te geven.
 Botox remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier gedurende 3-6 maanden. Doordat de huid niet meer steeds op de plaats van de rimpels wordt samengetrokken, krijgt de gerimpelde huid de tijd om zich te herstellen, waardoor de rimpels verminderen of verdwijnen.
 Na verloop van enkele maanden herstelt de spieractiviteit zich en uiteindelijk is deze weer hetzelfde als voor de behandeling.
Botox begint enkele dagen na de behandeling te werken en na ongeveer 1-2 weken is de werking duidelijk merkbaar. Voor de arts is dit het moment waarop het resultaat van de behandeling goed te beoordelen is.
 BEHANDELING
Botox wordt met een heel dun naaldje in de spiertjes onder de huid gebracht. Het gevoel van de prikjes kan wat branderig zijn. 
Direct na de behandeling kunnen er op de prikplaatsen kleine rode bultjes zichtbaar zijn, deze verdwijnen binnen een half uur. U kunt dus uw dagelijkse activiteiten direct weer hervatten.
 Heel af en toe blijft er op een prikplaats een klein blauw plekje achter. Dit verdwijnt na enkele dagen vanzelf. U mag hier de volgende dag make up over aanbrengen.
ZONES
Botox behandelingen worden ingedeeld in zones. De meest voorkomende gebieden voor behandeling met Botox zijn de fronsrimpels, de kraaienpootjes en het voorhoofd. Deze gebieden vormen elk 1 zone.
Andere Botox behandelingen zijn die van de "gummy smile", de wenkbrauwlift en naar beneden trekkende mondhoeken. Verder kunnen tandenknarsen en overmatig transpireren met Botox worden behandeld. De werking houdt in deze gevallen vaak tot 6 maanden aan.

 

HYALURONZUUR
Hyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam (o.a. de huid) en zorgt daar voor veerkracht en elasticiteit. Wanneer de huid na verloop van tijd minder elastisch wordt en er rimpels in ontstaan, kunnen deze worden behandeld met hyaluronzuur.Er zijn verschillende merken hyaluronzuur voor cosmetische behandelingen op de markt.
 Bij Renew Clinic wordt het meest gewerkt met Juvéderm en Stylage, twee veilige en betrouwbare merken.
 Hyaluronzuur wordt bijvoorbeeld gebruikt voor vullen van rimpels, het aanzetten van de lippen, volume geven aan de jukbeenderen of wangen, maar ook voor het vullen van uitgerekte oorlellen/oorbelgaatjes.

Voor verschillende toepassingen worden verschillende soorten en diktes gebruikt. Afhankelijk van de plaats in het gezicht  en het soort hyaluronzuur blijft het effect tussen de 6 en 18 maanden zichtbaar. Uiteindelijk wordt het door het lichaam volledig afgebroken.

 


BEHANDELING
Hyaluronzuur wordt onder of in de huid gebracht met een dun naaldje.
 De benodigde hoeveelheid hyaluronzuur is per persoon verschillend. Voorafgaand aan de behandeling zal de arts met u bespreken hoeveel hyaluronzuur er voor uw behandeling ongeveer nodig zal zijn.Meestal zit in de spuit met hyaluronzuur al wat verdoving verwerkt. Afhankelijk van het type behandeling kan de huid waar het hyaluronzuur wordt ingebracht nog extra worden verdoofd met behulp van een crème. Alleen voor de lippen, die erg gevoelig zijn, is het soms nodig om extra te verdoven met prikjes.
NA DE BEHANDELING
Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en soms is er sprake van lichte zwelling. Dit verdwijnt grotendeels gedurende de eerste dag. Zelden is na de behandeling ergens een blauw plekje te  zien, ook dit verdwijnt spontaan in de eerste dagen na de behandeling. U mag vanaf de dag na de behandeling weer make up gebruiken. 
Na de behandeling is het verstandig om de eerste 1-2 weken niet naar een zonnebank of sauna te gaan.


FILLERS

Radiesse

WERKING
Een gezonde jonge huid bevat collageen, dat de huid volume, flexibiliteit en veerkracht geeft. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af. Door het verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels, gezichtslijntjes en een slappe huid en dit gaat ten koste van de jeugdige uitstraling van uw gezicht.
 Radiesse is een filler die is gebaseerd op kleine kristallen, die de collageenaanmaak in de huid stimuleren. Daarnaast vult Radiesse diepe rimpels direct op. Het is geschikt voor het verfijnen van de gezichtscontouren en het geven van volume. 
Radiesse wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor de jukbeenderen, wangen, kin en de slapen, maar ook voor het verjongen van de handen. Het effect van een behandeling met Radiesse blijft ruim een jaar zichtbaar. Het is een veilige filler die uiteindelijk weer helemaal wordt afgebroken door het lichaam.BEHANDELING
Met dunne naalden of met een stomp buisje (canule) wordt Radiesse onder de huid op de juiste plaats gebracht. 
Radiesse wordt voorafgaand aan de behandeling gemengd met wat verdovende vloeistof. Hierdoor heeft u tijdens de behandeling weinig pijn. Na het behandelen werkt de vloeistof vanzelf uit en wordt afgevoerd.
 De benodigde hoeveelheid Radiesse is per persoon verschillend. Voorafgaand aan de behandeling zal de arts met u bespreken hoeveel Radiesse er voor uw behandeling ongeveer nodig zal zijn.


 

NA DE BEHANDELING
Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en soms is er sprake van lichte zwelling. Dit verdwijnt grotendeels gedurende de eerste dag. Soms is na de behandeling ergens een blauw plekje te  zien, ook dit verdwijnt spontaan in de  dagen na de behandeling. U mag vanaf de dag na de behandeling weer make up gebruiken. Na de behandeling is het verstandig om de eerste week niet naar een zonnebank of sauna te gaan.=> Prijslijst


© 2011 La Delice. All Rights Reserved. - Webdesign: Dezignus